Kurssit,
Luo & opi,
Liiku & ilmaise

Seniorikurssi 1A / Anni Rissanen

Sijainti
C-porras, 4. kerros
Zodiak Studio C4
Aika
22.1.2024 - 19.2.2024
Liput
85 € (sis. alv 24%)
https://tix.zodiak.fi
Aukioloajat
Maanantai
10:00 - 11:30
Tiistai
-
Keskiviikko
-
Torstai
-
Perjantai
-
Lauantai
-
Sunnuntai
-

Anni Rissasen ohjaamilla senioritunneilla laskeudutaan oman kehon äärelle liike- ja aistiharjoitusten avulla. Tunnit pohjautuvat somaattisen liikkeen menetelmään, jonka avulla tutustutaan ruumiillisuuden kerrostumiin kokemuksellisuudesta käsin.

Tunneilla tehdään liikkeellisiä harjoituksia, jotka rohkaisevat omanlaiseen sisältä kumpuavaan tanssiin. Liikeharjoituksissa on tunnusteleva luonne, jolloin huomio on liikkeen kokemuksellisuudessa ulkoisen muodon sijaan. Erilaiset kehoaisteja herättelevät harjoitukset vahvistavat yhteyttä omaan kehoon ja ohjaavat tunnistamaan kehon viestejä, kirkastamaan sen rajoja ja tarpeita.

Release-tekniikkaan pohjautuvat harjoitukset purkavat kehosta ylimääräistä jännitystä vapauttaen sitä kohti liikkeen virtaavuutta, keveyttä ja nautintoa. Pienryhmätyöskentely mahdollistaa paikan jakamiselle ryhmän ohjaajan kanssa ja ryhmäläisten välillä. Harjoituksille annetaan aikaa ja tilaa integroitua kunkin omaan kokemusmaailmaan.

Tunnit sopivat kaikille tanssista, liikkeestä ja kehollisuudesta kiinnostuneille, aiempaa kokemusta ei tarvita.

Anni Rissasen ohjaama seniorikurssi 1 jakautuu kahteen saman sisältöiseen ryhmään. Ryhmä A kokoontuu kerran viikossa maanantaisin klo 10-11.30. Lisätiedot ja yhteydenotot: elina.hauta-aho (at) zodiak.fi.

www.zodiak.fi/fi/kurssit-ja-tyopajat/seniorikurssi-1a-anni-rissanen

Järjestäjä

Zodiak – Uuden tanssin keskus