Kurssit,
Liiku & ilmaise

Seniorikurssi 2 / Mia Jaatinen

Sijainti
C-porras, 4. kerros
https://www.zodiak.fi/fi/osallistun
Aika
7.11.2022 - 19.12.2022
Aukioloajat
Maanantai
10:00 - 13:15
Tiistai
-
Keskiviikko
-
Torstai
-
Perjantai
-
Lauantai
-
Sunnuntai
-

Mia Jaatisen ohjaamalla seniorikurssilla keskitytään liikkeeseen ja liikkumiseen leikin, lempeyden ja yhdessä innostumisen kautta. Kurssista järjestetään kaksi saman sisältöistä ryhmää.

Kurssin keskeisenä teemoina ovat yhdessä innostuminen, leikkiminen sekä ruumiillisen tiedon jakaminen. Tuntisisältö koostuu keho-mielen herättelystä sekä erinäisistä improvisatorisista että asetetun liikkeen harjoitteista.

Liikkeelliset maailmat koostuvat erilaisista raakamotorisista liike-ja koordinaatioharjoitteista, rytmeistä, toisteisuuksista, joustoista, ravisteluista sekä alati muuntuvista kehollisista muodonmuutoksista. Kaikki harjoitteet ovat toteutettavissa jokaisen omasta lähtökohdasta käsin ja tärkeää onkin jokaisen oma lähestymistapa liikkumiseen.

Lisäksi harjoitetaan joukkoliikuttamisen erilaisia systeemejä, kuten erilaisia kuvioita ja muodostelmia, jotka muuntuvat, hajoavat ja uudelleen järjestäytyvät. Tehdään myös parin tai ryhmän kanssa tehtäviä harjoitteita, joiden keskiössä ovat kosketus ja painonsiirto. Lisäksi pelataan sekä leikitään erilaisia pelejä lempeällä ja kehoa kuuntelevalla otteella. Tarkempi tuntisisältö muovautuu ja elää ryhmän kokoonpanon ja tarpeiden mukaan.

Kurssista järjestetään kaksi saman sisältöistä ryhmää maanantaisin:
Ryhmä A klo 10.-11.30 ja Ryhmä B klo 11.45-13.15.

Ilmoittautuminen kurssille on hyvä tehdä ajoissa, viimeistään 24.10.2022 mennessä. Kurssille voi tulla mukaan 14.12. asti. Lisätiedot ja yhteydenotot: elina.hauta-aho@zodiak.fi.

***

Mia Jaatinen on tanssi- ja elokuvataiteen parissa työskentelevä tanssitaiteilija. Hän valmistui tanssitaiteen maisteriksi Taideyliopiston Teatterikorkeakoulusta vuonna 2015 sekä tanssipedagogiksi Oulun seudun ammattikorkeakoulusta 2013. Mia työskentelee tanssijana sekä tanssija-tekijänä erilaisissa produktiokohtaisissa kokoonpanoissa.

www.zodiak.fi/fi/kurssit-ja-tyopajat/seniorikurssi-2-mia-jaatinen

Järjestäjä

Zodiak – Uuden tanssin keskus