Kurssit,
Liiku & ilmaise

Seniorikurssi 2 / Tuomo Railo

Sijainti
C-porras, 4. kerros
https://www.zodiak.fi/fi/miten-loydan-zodiakiin
Aika
27.3.2023 - 15.5.2023
Liput
85 € (sis. alv 24 %)
Aukioloajat
Maanantai
10:00 - 13:15
Tiistai
-
Keskiviikko
-
Torstai
-
Perjantai
-
Lauantai
-
Sunnuntai
-

Tuomo Railon seniorikurssilla valetaan muotoa, taivutellaan kehoa ja tahtoa, luotetaan muistiin, tunnetaan rytmi, avataan ilon lähteet. Kurssilla tulee salakavalasti hiki, kun tahti kiihtyy, hymyilyttää vaikka vähän hirvittääkin, että mikä meininki, mutta tunti humpsahtaa huomaamatta ja kasassa on hauskan haastava ja vakavanpuoleinen tanssi. Kurssikertojen myötä pieni teos.

Kurssista järjestetään kaksi saman sisältöistä ryhmää maanantaisin:
Ryhmä A klo 10.00-11.30
Ryhmä B klo 11.45-13.15

HUOM! ei tunteja 10.4. ja 1.5.

***

Tuomo Railo (1967) on espoolainen koreografi ja johtaa yhdessä puolisonsa Simo Heiskasen kanssa Tanssiteatteri Glims & Glomsia. Railo valmistui Kansallisbaletin koulusta 1987. Railo on toiminut tanssijana Kansallisbaletin lisäksi mm. Helsingin Kaupunginteatterissa ja Kenneth Kvarnström & Co:ssa.

Railo on tehnyt koreografioita tanssiteattereille, tilausteoksia festivaaleille, televisioon, puheteattereille Suomessa ja ulkomailla. Railon koreografioille on tyypillistä ilmaisuvoimainen, elävä ja tanssillinen vuoropuhelu musiikin kanssa. Railon liikekieli on hyvin ergonomista - haastavaa, mutta mahdollista kaiken ikäisille.

www.zodiak.fi/fi/kurssit-ja-tyopajat/seniorikurssi-2-tuomo-railo

Järjestäjä

Zodiak – Uuden tanssin keskus