Kurssit,
Liiku & ilmaise,
Luo & opi

Seniorikurssi 2 / Virva Talonen

Sijainti
C-porras, 4. kerros
Zodiak Studio C4
Aika
6.11.2023 - 18.12.2023
Liput
95 € (sis. alv 24 %)
Aukioloajat
Maanantai
10:00 - 13:15
Tiistai
-
Keskiviikko
-
Torstai
-
Perjantai
-
Lauantai
-
Sunnuntai
-

Virva Talosen ohjaama seniorikurssi jakautuu kahteen samansisältöiseen ryhmään. Maanantaisin Ryhmä A kokoontuu klo 10.00-11.30 ja Ryhmä B klo 11.45-13.15.

Tällä seniorikurssilla tunteet, aistikokemukset ja mielikuvat synnyttävät liikettä, johon vaikuttavat myös tanssijan ympäröivä tila, toiset tanssijat ja erilaiset ajalliset määreet rytmistä, melodiaan ja pulssiin. Jokaisella ihmisellä on kehossaan erityislaatuiset reitit, jotka risteilevät sisäisen ja ulkoisen maailman välillä. Liikkeistä jää näkyvä jälki ilmaan, lattiaan, seiniin, sydämeen, selkärankaan, aivoihin, ihoon sekä toisiin tanssijoihin. Tanssi on eräänlaista leikkiä, kulkemista erilaisten todellisuuksien välillä.

Kurssikerrat alkavat harjoitteilla, joissa keskitytään kehon linjaukseen sekä voiman ja venyvyyden vahvistamiseen. Seuraavaksi kuljetaan kohti improvisaatiotehtäviä, joissa oman liikkeen kanssa työskennellään yksilöllisesti. Tehdään myös ryhmässä toteutettavia liikkeellisiä tehtäviä, joissa keskeistä on vuorovaikutuksesta syntyvä liike ja tanssi. Tanssitunnit rakentuvat siten erilaisista tehtävistä, joita voidaan toteuttaa monin eri tavoin myös osallistujan omista lähtökohdista käsin. Osallistuminen ei vaadi aikaisempaa kokemusta tanssista.

www.zodiak.fi/fi/kurssit-ja-tyopajat/seniorikurssi-2-virva-talonen

Järjestäjä

Zodiak – Uuden tanssin keskus