Kurssit,
Luo & opi,
Liiku & ilmaise

Seniorikurssi 2B / Maria Nurmela

Sijainti
C-porras, 4. kerros
Zodiak Studio C4
Aika
26.2.2024 - 25.3.2024
Liput
75 € (sis. alv 24 %)
https://tix.zodiak.fi
Aukioloajat
Maanantai
11:45 - 13:15
Tiistai
-
Keskiviikko
-
Torstai
-
Perjantai
-
Lauantai
-
Sunnuntai
-

Maria Nurmelan ohjaamat seniorikurssitunnit lähtevät liikkeelle somaattisista harjoituksista hahmottaen kehon potentiaalia; kuunnellen omaa hengitystä, herätellen kehon yhteyksiä ja kineettisiä ketjuja, liikkeen virtaavuutta ja oman liikekapasiteetin mahdollisuuksia.

Tuntien aikana liikelaajuudet kasvavat kehon keskustasta kohti periferiaa, off-balansseihin, spiraaleihin, leikittelyyn painovoiman kanssa. Erilaisista vaihtelevista improvisaatio / liikkeen sommittelutehtävistä, pari- ja trioharjoituksista, rakentuu kurssilaisten oma liikkeellinen kudelma ja koreografinen maasto, jossa myös musiikki voi tanssittaa.

Osallistujat saavat osallistua kurssin kaikkiin tehtäviin omista lähtökohdistaan, omalla tavallaan ja omaa kehoaan kuunnellen.

Marian Nurmelan Seniorikurssi 2 on jaettu kahteen saman sisältöiseen ryhmään. Ryhmä B kokoontuu kerran viikossa maanantaiaamuisin klo 11.45-13.15. Lisätiedot ja yhteydenotot: elina.hauta-aho (at) zodiak.fi.

***

Maria Nurmela on työskennellyt vuodesta 2002 lähtien freelance-tanssitaiteilijana. Maria luo esityksiä, tuottaa teoksia ja tapahtumia, tanssii monien nimekkäiden koreografien teoksissa, opettaa monenlaisia oppijoita. Marian praktiikka perustuu somaattisesti orientoituneeseen tanssiin ja tanssinopetukseen ja release- tekniikkaan. Maria ammentaa inspiraatiota myös monivuotisesta kokemuksestaan tanssitaiteilijana tunnettujen koreografien teoksissa, sekä omista taiteiden välisistä ja moniaistisista teosprosesseistaan. Myös Moshe Feldenkraisin kehittämä Feldenkrais®-menetelmä on vaikuttanut suuresti Marian työskentelyyn, sillä Maria on sertifioitu Feldenkrais®-menetelmä opettaja.

www.zodiak.fi/fi/kurssit-ja-tyopajat/seniorikurssi-2b-maria-nurmela

Järjestäjä

Zodiak – Uuden tanssin keskus