Kurssit,
Luo & opi,
Liiku & ilmaise

Seniorikurssi 3A / Mikko Hyvönen

Sijainti
C-porras, 4. kerros
Zodiak Studio C4
Aika
8.4.2024 - 13.5.2024
Liput
85 € (sis. alv 24 %)
https://tix.zodiak.fi
Aukioloajat
Maanantai
10:00 - 11:30
Tiistai
-
Keskiviikko
-
Torstai
-
Perjantai
-
Lauantai
-
Sunnuntai
-

Tanssija, koreografi Mikko Hyvösen ohjaamalla kurssijaksolla on tavoitteena löytää iloa liikkeestä ja tanssista sekä uusia tapoja havainnoida niitä.

Tunneilla tehdään aluksi lämmittäviä ja energisoivia liike- ja tanssiharjoitteita. Osa harjoitteista tapahtuu kehollisista mielikuvista käsin ja osa esimerkiksi luontoon liittyvistä mielikuvista käsin. Harjoitteita voi tehdä omien tuntemusten mukaan rauhallisemmin tai voimakkaammin. Tunneilla tehdään myös musiikkiin ja rytmiin liittyviä tansseja. Tavoitteena on löytää sekä pehmeyttä ja herkkyyttä liikkeestä, että myös liikkeen voimaa ja rytmillisyyttä.

Kurssi on avoin kaikille kiinnostuneille - aiempaa kokemusta tanssista ei tarvitse olla.

Mikko Hyvösen ohjaama seniorikurssi 3 jakautuu kahteen saman sisältöiseen ryhmään. Ryhmä A kokoontuu kerran viikossa maanantaisin klo 10-11.30. Lisätiedot ja yhteydenotot: elina.hauta-aho (at) zodiak.fi.

***

Mikko Hyvönen on tanssija ja koreografi, joka valmistui P.A.R.T.S. tanssikorkeakoulusta Brysselistä vuonna 2010 ja on sen jälkeen työskennellyt esiintyjänä ja koreografina monimuotoisissa projekteissa ja työryhmissä kansainvälisesti. Mikko on työskennellyt Zodiak - Uuden tanssin keskuksessa niin tanssijana kuin koreografina useampia kertoja vuosien varrella, viimeisimpänä tanssijana vuonna 2022 Anna Mustosen & Marianna Henrikssonin teoksessa Eros.

www.zodiak.fi/fi/kurssit-ja-tyopajat/seniorikurssi-3a-mikko-hyvonen

Järjestäjä

Zodiak – Uuden tanssin keskus