Tapahtumat,
Luennot ja keskustelut,
Luo & opi,
Maista & aisti,
Näe & koe

Tie­teel­lis-ga­stro­no­mi­nen klubi

Sijainti
Hotelli- ja ravintolamuseo
Aika
7.9.2022 - 7.12.2022
Liput
Vapaa pääsy
Ennakkoilmoittautuminen vaaditaan.
https://www.hotellijaravintolamuseo.fi

Tieteellis-gastronominen klubi on avoin tapaaminen kaikille ruoasta kiinnostuneille. Klubitapaamisissa keskitytään tarkastelemaan ruokaa, ruoanlaittoa ja ruoasta nauttimista sekä tieteelliseltä että gastronomiselta kantilta.

Syksyn teemat:

  • Keskiviikko 7.9.2022 klo 17–19: kasviproteiinit

  • Keskiviikko 5.10.2022 klo 17–19: perunalastut

  • Keskiviikko 7.12.2022 klo 17–19: tulevaisuuden ruoka

Alustus klubi-illan aiheeseen julkaistaan tapahtuman verkkosivuilla noin viikko ennen tapahtumaa.

Klubi-illat järjestetään Helsingissä Hotelli- ja ravintolamuseon tiloissa Kaapelitehtaalla ja Turussa yliopiston Aistikattila-moniaistilaboratoriossa.

Esitykset pidetään jommassakummassa päässä ja välitetään videon välityksellä sitten siihen toiseen paikkaan. Kunkin tapaamisen näytteet arvioidaan samanaikaisesti molemmissa paikoissa, ja tulokset kulkevat nekin videon välityksellä samanaikaisesti molempiin tilaisuuksiin.

Kuva: Hotelli- ja ravintolamuseon arkisto

www.hotellijaravintolamuseo.fi/nayttely/tieteellis-gastronominen-klubi

Avoinna

ke 7.9.2022 klo 17:00 - 19:00
ke 5.10.2022 klo 17:00 - 19:00
ke 7.12.2022 klo 17:00 - 19:00

Järjestäjä

Hotelli- ja ravintolamuseo