Tieteellis-gastronominen klubi
Tieteellis-gastronominen klubi on avoin tapaaminen kaikille ruoasta kiinnostuneille. Klubitapaamisissa keskitytään tarkastelemaan ruokaa, ruoanlaittoa ja ruoasta nauttimista sekä tieteelliseltä että gastronomiselta kantilta.
Syksyn teemat:
Keskiviikko 7.9.2022 klo 17–19: kasviproteiinit
Keskiviikko 5.10.2022 klo 17–19: perunalastut
Keskiviikko 7.12.2022 klo 17–19: tulevaisuuden ruoka
Alustus klubi-illan aiheeseen julkaistaan tapahtuman verkkosivuilla noin viikko ennen tapahtumaa.
Klubi-illat järjestetään Helsingissä Hotelli- ja ravintolamuseon tiloissa Kaapelitehtaalla ja Turussa yliopiston Aistikattila-moniaistilaboratoriossa.
Esitykset pidetään jommassakummassa päässä ja välitetään videon välityksellä sitten siihen toiseen paikkaan. Kunkin tapaamisen näytteet arvioidaan samanaikaisesti molemmissa paikoissa, ja tulokset kulkevat nekin videon välityksellä samanaikaisesti molempiin tilaisuuksiin.
Kuva: Hotelli- ja ravintolamuseon arkisto
www.hotellijaravintolamuseo.fi/nayttely/tieteellis-gastronominen-klubi