
Tieteellis-gastronominen klubi: Tutkitaan leipää
Tieteellis-gastronominen klubi on avoin kaikille ruoasta kiinnostuneille ja se kokoontuu kerran kuussa keskiviikkoisin. Tapaamisissa tarkastellaan ruokaa, ruoanlaittoa ja ruoasta nauttimista tieteelliseltä ja gastronomiselta kantilta. Molekyyligastronomian hengessä siis mennään.
Hotelli- ja ravintolamuseon lisäksi klubitapaamisissa ovat mukana etänä Turussa yliopiston Aistikattila-moniaistilaboratorio ja nyt uutena Seinäjoen Frami-kampus.
Tilaisuuksiin on etukäteisilmoittautuminen: https://hotellijaravintolamuseo.fi/nayttely/tieteellis-gastronominen-klubi
Syksyn 2023 teemoina ovat sokeri, leipä, olut (15.11.) ja ruoan väri (13.12.). Tarkempia tietoja teemasta viikkoa tai kahta ennen tapaamista Hotelli- ja ravintolamuseon verkkosivuilta.
Yhteenvedot menneistä tapaamisista sekä lisätietoja klubin historiasta ja toiminnasta löydät Anu Hopian Molekyyligastronomia -sivulta.
hotellijaravintolamuseo.fi/nayttely/tieteellis-gastronominen-klubi