Tapahtumat,
Luennot ja keskustelut,
Maista & aisti,
Luo & opi,
Näe & koe

Tie­teel­lis-ga­stro­no­mi­nen klubi: Tutkitaan ruoan väriä

Sijainti
G-porras, 3. kerros
Hotelli- ja ravintolamuseo
Aika
13.12.2023
Liput
Vapaa pääsy

Tieteellis-gastronominen klubi on avoin kaikille ruoasta kiinnostuneille ja se kokoontuu kerran kuussa keskiviikkoisin. Tapaamisissa tarkastellaan ruokaa, ruoanlaittoa ja ruoasta nauttimista tieteelliseltä ja gastronomiselta kantilta. Molekyyligastronomian hengessä siis mennään.

Hotelli- ja ravintolamuseon lisäksi klubitapaamisissa ovat mukana etänä Turussa yliopiston Aistikattila-moniaistilaboratorio ja nyt uutena Seinäjoen Frami-kampus.

Tilaisuuksiin on etukäteisilmoittautuminen: https://hotellijaravintolamuseo.fi/nayttely/tieteellis-gastronominen-klubi

Syksyn 2023 teemoina ovat sokeri, leipä, olut ja ruoan väri. Tarkempia tietoja teemasta viikkoa tai kahta ennen tapaamista Hotelli- ja ravintolamuseon verkkosivuilta.

Yhteenvedot menneistä tapaamisista sekä lisätietoja klubin historiasta ja toiminnasta löydät Anu Hopian Molekyyligastronomia -sivulta.

hotellijaravintolamuseo.fi/nayttely/tieteellis-gastronominen-klubi

Avoinna

ke 13.12.2023 klo 17:00 - 19:00

Järjestäjä

Hotelli- ja ravintolamuseo