Tapahtumat,
Liiku & ilmaise,
Luo & opi,
Näe & koe

Valtaa Kaapelitehdas!

Sijainti
Merikaapelihalli
Sisäänkäynti Lasipihalta Merikaapelihallin ovesta.
Aika
28.3.2023
Liput
Vapaa pääsy

Valtaa Kaapelitehdas! -tapahtuma avaa jättimäisen Merikaapelihallin kaupunkilaisten vallattavaksi!

Tule treenaamaan, harjoittelemaan tai fiilistelemään omaa juttuasi – yksin tai yhdessä kavereiden, muiden harrastajien tai perheen kanssa. Tuo harrastusvälineet mukanasi tai saavu seuraamaan, mitä kaikkea tilassa tapahtuu. Ota tila haltuun juuri niin kuin itse haluat, eli anna luovuutesi loistaa! Merikaapelihalli on auki juuri sinulle.

Aikaisemmat tapahtumat ovat saaneet innostunutta palautetta. Merikaapelihallin yli 3 000 m2 tilan ovat vallanneet aikaisemmin esimerkiksi katutanssijat, tanssielokuvan tekijät, sirkustaiteilijat, voimistelijat sekä monet muut esiintyvän taiteen harrastajat ja ammattilaiset.

Miten sinä valtaat Kaapelitehtaan? Postaa Facebookiin tai Instagramiin video tai kuva liittyen omaan harrastukseesi, työhösi tai elämäntapaasi ja jaa se hashtagillä #valtaakaapelitehdas. Kiinnostavaa nähdä, millaisia tyyppejä on tulossa tapahtumaan!

Tapahtuma on osa Euroopan Unionin tukemaa Creative FLIP -ohjelman Twin Hubs -projektia.

(Huom. Tapahtumassa otetaan kuvia tulevien tapahtumien markkinointia varten. Kerro paikan päällä kuvaajalle, jos et halua näkyä valokuvissa.)

Kuva: Kiinteistö Oy Kaapelitalo

Avoinna

ti 28.3.2023 klo 15:00 - 21:00

Järjestäjä

Kaapelitehdas