Kurssit,
Työpajat,
Tapahtumat,
Luo & opi

Writing for the audience

Sijainti
C-porras, C-aula (1. kerros)
Aika
25.5.2024
Liput
Vapaa pääsy

Kuinka viestiä ideasi ja ajatuksesi yleisölle, olivatpa he sitten rahoittajia, näyttelyiden tai taidekilpailujen tuomaristoa, tiedottajia tai näyttelyssä ja tapahtumissa vierailevaa yleisöä?

Tämä MUUn ja FLASHin, tuottama kaksiosainen työpaja koostuu keskusteluista ja käytännön harjoituksista, jotka motivoivat taiteilijaa pohtimaan tekstiä lukevan yleisön näkökulmasta.

1. osa klo 11.00-13.30
Työpajan ensimmäisen osan muodostavassa keskustelussa selvitetään eri yleisöjen tarpeita ja tutkitaan hyvän tekstin ominaisuuksia. Keskustelua johtaa Mia Kivinen (kuraattori / FLASH) ja siihen osallistuvat John Gayer (taiteilija, kriitikko / MUU) ja Melanie Orenius (museolehtori, Amos Rex). Kaikki läsnäolijat ovat tervetulleita osallistumaan keskusteluun. Vaikka englanti on tämän tilaisuuden pääkieli, voidaan käyttää myös suomea.

-lounastauko-

2. osa klo 14.30-17.00
Työpajan toinen osa koostuu lyhyistä ja yksinkertaisista kirjoitusharjoituksista. Sen vetää Taideyliopiston kielten opetuksen lehtori Laura Lehtinen. Tavoitteena on rentouttaa kirjoituslihaksia, löytää ideoita aloittamisen helpottamiseksi ja oppia pääsemään asian läpi mahdollisimman selkeästi ja yksinkertaisesti. Kieli voi olla suomi tai englanti – mikä parhaiten sopii osallistujille.

Ilmoittautuminen päättyy 15.5.2024.
Osallistujamäärä max 10 henkilöä.
Osallistuaksesi sinun tulee olla mediataiteilija, ei muita ennakkovaatimuksia.

www.muu.fi/fi/events-and-exhibitions/writing-for-the-audience-workshop-for-media-artists

Avoinna

la 25.5.2024 klo 11:00 - 17:00

Järjestäjä

MUU Helsinki nykytaidekeskus

Suomen Valotaiteen seura FLASH